Terug

Management, staff & support

Vanuit jouw specialisme ervoor zorgen dat de AFM haar werk goed kan blijven doen.

management-staf-1400x400

Zonder professionele ondersteuning kunnen onze toezichthouders hun werk niet goed uitvoeren. Daarom werken bij de AFM ook beleidsadviseurs, communicatieprofessionals, redacteuren, managers, HR-medewerkers, business controllers, financieel en administratief medewerkers, receptionistes, consumentenvoorlichters, inkoopadviseurs, secretaresses en facilitair medewerkers. Vanuit hun eigen specialisme zorgen zij ervoor dat de AFM haar werk goed kan blijven doen.

marlies-380

‘Wij maken zichtbaar wat de AFM doet en ondersteunen onze collega’s om in woord en daad ons verhaal uit te dragen’

Het Expertisecentrum

Een bijzondere ondersteunende afdeling is het Expertisecentrum, dat op diverse kennisgebieden waarde toevoegt aan het AFM-toezicht. Het Expertisecentrum draagt bij aan het ontwikkelen en toepassen van nieuwe kennis en expertise binnen de AFM en richt zich op het verbreden van de horizon en het verdiepen van kennis op onderwerpen met een afdeling overstijgend karakter.

natasja-veldman-380x240

‘Ik krijg geen stress van complexe agenda’s en zie het als een uitdaging om dan toch een match te vinden’

Binnen het Expertisecentrum werken momenteel zo’n 60 specialisten, waarvan een kwart van buiten de AFM afkomstig is: van commerciële bedrijven, vanuit de consultancy, van DNB of het Ministerie van Financiën. Het zijn vooral medewerkers met meerdere jaren ervaring in de financiële branche, die binnen de AFM expert zijn op gebieden als Gedrag en Cultuur, Consumentengedrag, Risicoanalyse, Digitaal Onderzoek en Datagedreven toezicht.

wouter-smalbil-380x240

"We willen transformeren van achteruitkijkspiegel naar navigatiesysteem"

Vacatures voor Management, staff & support

Medewerker Financiën & Administratie

  • Management, staff & support
Lees meer

Secretaresse (24 tot 27 uur)

  • Management, staff & support
Lees meer

Informatie delen

Delen via: deel