Terug

Informatie Management & IT

Wil jij meewerken aan een gestroomlijnde informatievoorziening voor de AFM? Of de verbindende schakel tussen de afdeling Informatiemanagement en onze interne gebruikers worden?

Sfeerafbeelding bij vakgebied Informatiemanagement & IT

Voor de AFM wordt informatietechnologie steeds belangrijker. Bij de ontwikkeling naar een meer datagedreven toezichthouder speelt de afdeling Informatiemanagement een belangrijke rol als regieorganisatie.

Chung Wong

"Goed toezicht vereist goed informatiemanagement"

Informatiemanagement

De afdeling Informatiemanagement zorgt ervoor dat de informatiebehoeften die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen ontstaan, worden vertaald naar een juiste informatievoorziening. Uiteraard passend binnen de interne kaders en wet- en regelgeving. Wij professionaliseren het ‘demand management’ en voeren de regie over de levering van IT-diensten door externe leveranciers. Daarnaast helpen we collega’s bij het zo effectief en efficiënt mogelijk gebruiken van de verschillende ICT-oplossingen, bijvoorbeeld door het verzorgen van opleidingen en maatwerkondersteuning. De afdeling bestaat uit drie teams: Business Solutions, Architectuur & Consultancy en Vendors & Services.

Sleutelrol

Goede IT-ondersteuning is cruciaal voor de realisatie van de ambities van de AFM. Een gestroomlijnde informatievoorziening levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze (maatschappelijke) missie. Dat geldt zowel voor ons toezicht als voor alle ondersteunende activiteiten. Sterke ICT-faciliteiten spelen daarbij een sleutelrol.

Vacatures voor Informatie Management & IT

Azure data engineer

  • Data science
  • Informatie Management & IT
Lees meer

Datamanagement specialist

  • Data science
  • Informatie Management & IT
Lees meer

Informatiemedewerker

  • Informatie Management & IT
Lees meer

Informatie delen

Delen via: deel