Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

DPA Group N.V.

DPA Group N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 04 jul 2016 - 07:32
Statutaire naam DPA Group N.V.
Titel DPA Group N.V. bundelt krachten met PeopleGroup en verkrijgt meerderheidsbelang in nieuw gevormde onderneming
Bericht Amsterdam, 4 juli 2016 - DPA gaat haar krachten bundelen met PeopleGroup, aanbieder van hoogwaardige interim- en consultancydiensten op inkoopgebied. Hier werken ongeveer 40 zelfstandige senior inkoopprofessionals. PeopleGroup en de op procurement gerichte business unit van DPA gaan samen verder onder de naam 'DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals'. Zo kunnen de twee bedrijven sneller invulling geven aan hun ambitie om een leidende positie te verwerven in de markt voor inkoopadviesdiensten en interim inkoopprofessionals. DPA Group verkrijgt een meerderheidsbelang in de nieuw gevormde onderneming; de overige 49 procent komt in handen van het management van PeopleGroup. PeopleGroup draagt naar verwachting direct bij aan de winst per aandeel van DPA.

Datum laatste update: 06 oktober 2024