Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Almunda Professionals N.V.

Almunda Professionals N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 01 jun 2016 - 20:51
Statutaire naam Almunda Professionals N.V.
Titel NOVISOURCE BENOEMT ERIC DROSSAERT TOT INTERIM-CEO
Bericht Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van woensdag 1 juni 2016 is Eric Drossaert (1964) benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van het aan Euronext Amsterdam genoteerde Novisource. Eric Drossaert zal deze positie naar verwachting tot en met 31 januari 2017 invullen, zodat in de tussentijd zorgvuldig een definitieve invulling voor de positie van CEO en CFO kan worden gevonden. De leden van de Raad van Commissarissen van Novisource N.V., Juanita van Blokland en Jacques Brulot, zijn per 1 juni 2016 teruggetreden. Bij ontstentenis van alle commissarissen heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op grond van artikel 19.6 van de statuten van Novisource Philip van Blanken en Peter Specht aangewezen om voorlopig de aan de Raad van Commissarissen toebedeelde taken waar te nemen. Dit is een eerste stap naar hun verwachte voordracht tot benoeming in de Raad van Commissarissen.