Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Triodos Vastgoedfonds N.V.

Triodos Vastgoedfonds N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 25 feb 2016 - 14:58
Statutaire naam Triodos Vastgoedfonds N.V.
Titel Land van herkomst Triodos Vastgoedfonds
Bericht Zeist, 25 februari 2016 – Met de implementatie van de Wijzigingsrichtlijn Transparantie op 29 januari 2016 dient Triodos Vastgoedfonds aan een aantal nieuwe verplichtingen te voldoen. Zo worden alle uitgevende instellingen van effecten die zijn toegelaten tot de handel op een gereglementeerde markt in de Europese Unie, verplicht hun lidstaat van herkomst bekend te maken. Conform deze richtlijn verklaart Triodos Vastgoedfonds dat Nederland de lidstaat van herkomst is. Triodos Vastgoedfonds belegt sinds de oprichting in 2004 in innovatieve en duurzame kantoren in Nederland en investeert tevens in duurzame renovatie en beheer van bestaande panden en monumenten. Het fonds, met een omvang van circa EUR 70 miljoen, is het eerste CO²-neutrale beursgenoteerde vastgoedfonds van Nederland. Meer informatie over Triodos Vastgoedfonds is te vinden op www.triodos.nl/vastgoedfonds.