Go to content
Ease2pay N.V.

Ease2pay N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 14 aug 2014 - 08:31
Statutaire naam Ease2pay N.V.
Titel IAI industrial systems B.V. gaat 16 systemen leveren aan Trüb AG in Zwitserland voor het personaliseren van identiteitskaarten
Bericht IAI industrial systems B.V. in Veldhoven, een dochteronderneming van het beursgenoteerde bedrijf DOCDATA N.V. te Waalwijk, gaat zestien CardMaster Desk systemen voor het personaliseren van identiteitskaarten leveren aan Trüb AG in Aarau, Zwitserland. De order wordt in twee delen uitgeleverd in het vierde kwartaal van 2014 en het tweede kwartaal van 2015. Het CardMaster Desk systeem is een compacte machine voor grafische en elektronische personalisatie van identiteitskaarten. Het industriële ontwerp biedt betrouwbare productiecapaciteit voor decentrale uitgifte. Als vooraanstaande leverancier voor de markt van veiligheidsdrukkers biedt IAI systemen voor het beveiligen en/of personaliseren van paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen, bankbiljetten, diploma's en andere waardedocumenten. IAI systemen zijn in vele landen in gebruik zoals o.a. in: Nederland, België, Zwitserland, Ierland, Zweden, China, Rusland, Oekraïne, Canada, Portugal, Costa Rica, Polen, Roemenië, Marokko, Zuid-Afrika, Bulgarije, Algerije, India, Oezbekistan, Thailand en Finland. IAI biedt naast toepassingen in Security Printing ook laserbewerkingssystemen voor bijzondere industriële toepassingen. ------------------------------------------ Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. bestaat uit twee "lines of business": IAI (http://www.iai-industrial-systems.com) is een hightech systeembouwer gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van systemen voor het zeer nauwkeurig en met hoge snelheid bewerken van verschillende soorten producten en materialen. Klanten bevinden zich wereldwijd in de volgende sectoren: het beveiligen en personaliseren van waardedocumenten, het bewerken van zonnecellen en -modules en het bewerken van andere materialen en producten. Docdata (http://www.docdata.com) is een Europese marktleider met een sterke basis in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Docdata biedt een volledigee-commerce dienstverlening aan klanten zodat deze succesvol kunnen zijn op het internet.