Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

DPA Group N.V.

DPA Group N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 16 jun 2013 - 19:11
Statutaire naam DPA Group N.V.
Titel DPA Group N.V. stelt combinatie voor met ICT Automatisering N.V.
Bericht Amsterdam, 16 juni 2013 - DPA Group N.V. ('DPA') maakt bekend dat zij fusiebesprekingen is gestart met haar branchegenoot ICT Automatisering N.V. ('ICT Automatisering'). Een fusie tussen de twee bedrijven biedt aanzienlijke voordelen door de schaalgrootte en synergiën die behaald kunnen worden. Bovendien wordt ingespeeld op de markttrend dat klanten in toenemende mate willen samenwerken met een beperkt aantal leveranciers, die een multidisciplinaire dienstverlening kunnen aanbieden. Werknemers worden meer kansen geboden voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een grotere organisatie. De combinatie had in 2012 een pro-forma omzet van 143 miljoen euro en circa 1.500 medewerkers. Hiermee zou de combinatie één van de grootste spelers in de Nederlandse markt worden op het gebied van specialistische detachering.

Datum laatste update: 06 oktober 2024