Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Brand Funding

Brand Funding

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 05 apr 2012 - 08:53
Statutaire naam Brand Funding
Titel Update handel en herplaatsing participaties Brand FunDing
Bericht De handel in Brand FunDing is tijdelijk geschorst, omdat NYSE EURONEXT heeft aangegeven dat de jaarrekeningen 2010 en 2011 weliswaar zijn vastgesteld, maar nog niet formeel goedgekeurd. De verwachting van de accountant is dat de jaarrekeningen volgende week worden goedgekeurd. De jaarrekeningen zijn te vinden op: www.brandfunding.nl. Dat betekent dat de herplaatsing 10 dagen wordt uitgesteld. In deze periode is de handel in de participaties “on hold”. Brand FunDing werkt in de tussentijd hard aan een informatie memorandum, met alle informatie over de cijfers van Sabon B.V. en de toekomstverwachting van Brand FunDing, zodat de (potentiële) beleggers nog beter worden geïnformeerd.