Go to content
Ageas (NL) N.V.

Ageas (NL) N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 16 feb 2012 - 18:31
Statutaire naam Ageas (NL) N.V.
Titel Gereglementeerde informatie – Ageas organiseert Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ageas SA/NV
Bericht Ageas organiseert een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Brussel op 19 maart 2012. De volgende documenten met betrekking tot deze Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zullen vrijdag 17 februari 2012 op de website van Ageas, www.ageas.com, worden gepubliceerd: • de oproeping, een model van volmacht en de agenda van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ageas SA/NV; • een bijzonder verslag van de Raad van Bestuur van ageas SA/NV in overeenstemming met Artikel 604 van het Wetboek van Vennootschappen. Op basis van de ervaring in het verleden, zal tijdens deze Vergadering het vereiste quorum, ofwel een vertegenwoordiging van minimaal 50% van het kapitaal, waarschijnlijk niet worden gehaald en zal bijgevolg de Vergadering niet rechtsgeldig kunnen besluiten. Aandeelhouders zullen hierover officieel worden geïnformeerd op 14 maart 2012 en bijgevolg worden uitgenodigd voor de Gewone en Buitengewone Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van ageas SA/NV op woensdag 25 april 2012. Vragen over deze Vergadering kunnen worden gemaild naar: info@ageas.com.

Datum laatste update: 27 juli 2024