Go to content
Ageas (NL) N.V.

Ageas (NL) N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 26 jan 2012 - 08:32
Statutaire naam Ageas (NL) N.V.
Titel Ageas en Fortis Bank bereiken akkoord rond RPN/RPN(I) en inkoop Tier 1 obligatielening in functie van de acceptatiegraad van het bod in contanten op de CASHES
Bericht Ageas en Fortis Bank hebben een overeenkomst bereikt over de gedeeltelijke afwikkeling van de RPN/RPN(I) en de volledige inkoop van de Tier 1 Obligatielening (ISIN BE0117584202) die door Fortis Bank is uitgegeven en voor 95% in handen is van Ageas. De afwikkeling en aflossing vinden plaats onder de voorwaarde dat BNP Paribas een minimale acceptatiegraad van 50% behaalt op het bod in contacten op de CASHES dat vandaag is gelanceerd. De RPN/RPN(I) is volledig verbonden met de CASHES. Fortis Bank betaalt de coupons en rapporteert deze effecten als een verplichting in haar balans; ageas SA/NV en ageas N.V. zijn mede schuldenaren. De mede schuldenaren rapporteren hun verplichting uitsluitend als een voorwaardelijke verplichting.

Datum laatste update: 27 juli 2024