Go to content
SNS REAAL Groep N.V.

SNS REAAL Groep N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 01 aug 2011 - 17:23
Statutaire naam SNS REAAL Groep N.V.
Titel SNS REAAL houdt buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders / SNS REAAL organises extraordinary general meeting of shareholders
Bericht Op dinsdag 13 september 2011 zal een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van SNS REAAL N.V. plaatsvinden op het hoofdkantoor van SNS REAAL in Utrecht aan de Croeselaan 1, aanvang 9.30 uur. Op de agenda staat het voorstel van de Raad van Commissarissen tot het wijzigen van het beloningsbeleid voor de leden van de Raad van Bestuur van SNS REAAL N.V. Het is de bedoeling na de vaststelling door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders dit beleid per 1 januari 2011 in te voeren. Aanleiding voor wijziging van het door de aandeelhouders in 2009 vastgestelde beleid, is de Regeling Beheerst Beloningsbeleid Wft 2011. Die regeling geeft invulling aan nieuwe Europese Regelgeving op het gebied van beloningsbeleid (CRD III- en CEBS-richtlijnen). Daarnaast staat op de agenda de benoeming van de heer Jan Nijssen tot lid van de Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. Het derde agendapunt betreft de voorgenomen benoeming van de heer Wim Henk Steenpoorte per 15 september 2011 tot de Raad van Bestuur van SNS REAAL N.V.