Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Galapagos NV

Galapagos NV

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 30 mei 2011 - 21:57
Statutaire naam Galapagos NV
Titel Ronald Brus treedt af als Lid Raad van Bestuur van Galapagos
Bericht Mechelen, België; 30 mei 2011 – Galapagos NV (Euronext: GLPG) kondigt vandaag aan dat Dr Ronald Brus de Raad van Bestuur van Galapagos zal verlaten. Ronald Brus is President en Chief Executive Officer van Crucell. Dr Brus was lid van de Raad van Bestuur van Galapagos van 2000 tot de beursgang in mei 2005. Hij werd opnieuw bestuurslid in april 2010. In februari 2011 werd Crucell overgenomen door Johnson & Johnson. Het beleid van Johnson & Johnson schrijft voor dat Dr Brus geen lid mag zijn van een Raad van Bestuur. Om die reden heeft Dr Brus zich per 25 mei 2011 teruggetrokken uit de Raad van Bestuur van Galapagos. “We danken Ronald voor zijn bijdrage als Lid van de Raad van Bestuur”, zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. “Ronald is vanaf het begin bij Galapagos betrokken geweest. Zijn strategisch inzicht en zijn ervaring als CEO van een biotechbedrijf hebben ons veel geholpen. Wij wensen hem voor de toekomst het allerbeste binnen Johnson & Johnson.” Over Galapagos Galapagos (Euronext: GLPG; OTC: GLPYY) is een middelgroot biotechnologiebedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van moleculen en antilichamen met nieuwe werkingsmechanismen. Galapagos heeft één van de grootste pijplijnen in de biotech met zeven programma’s in de klinische fase en meer dan vijftig chemische molecuul programma’s in onderzoek en preklinische ontwikkeling. Via risicodragende allianties met GlaxoSmithKline, Eli Lilly, Janssen Pharmaceutica, Roche en Servier kan Galapagos mogelijk tot €2,5 miljard aan succesbetalingen ontvangen plus royalty’s. Galapagos heeft meer dan 800 medewerkers in zeven landen, met haar hoofdkantoor in Mechelen, België. Meer info op www.glpg.com. CONTACT Galapagos NV Elizabeth Goodwin, Director Investor Relations Tel: +31 6 2291 6240 ir@glpg.com Dit bericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten, zoals, bijvoorbeeld, verklaringen die de woorden “gelooft”, “verwacht”, “streeft naar”, “plant”, “tracht”, “schat”, “ka

Datum laatste update: 07 oktober 2024