Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Titan N.V.

Titan N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 26 apr 2011 - 07:03
Statutaire naam Titan N.V.
Titel TIE en ADEC sluiten overeenkomst met een waarde van 1 miljoen Euro
Bericht TIE Holding NV ("TIE") kondigt hierbij aan dat de Franse divisie van TIE een driejarig contract heeft getekend met ADEC, een Franse deurwaarders vereniging. ADEC neemt al 10 jaar Business Integration producten en diensten af van TIE en zal dit voortzetten voor een minimale periode van 3 jaar. Christian Kremmer, directeur van ADEC: "Onze organisatie ondersteunt de gerechtsdeurwaarders in Frankrijk met IT-concepten en implementaties, zodat de deurwaarders gegevens kunnen classificeren, separeren en distribueren op een veilige manier. De deurwaarders in Frankrijk zijn gebonden aan strikte regels en procedures. Dit heeft tot gevolg dat onze organisatie kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare software oplossingen nodig heeft. TIE ondersteunt ons met goede service en software, met behoud van een hoog niveau van flexibiliteit. We wilden graag onze relatie voortzetten, zodat we ons ook in de toekomst verzekeren van dezelfde kwaliteit in software en diensten." Roy Lücke, directeur van TIE France zegt: "Door een langdurige relatie met ons aan te gaan, bevestigt ADEC het vertrouwen in TIE en in onze software. Het bevestigt tevens dat onze producten de extreem hoge eisen van de gerechtsdeurwaarder markt aankunnen. "