Go to content
Oranjewoud N.V.

Oranjewoud N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 23 jul 2010 - 17:48
Statutaire naam Oranjewoud N.V.
Titel Oranjewoud N.V. neemt Strukton Groep N.V. over: overname versterkt de positie van Oranjewoud N.V. in de infrastructuurmarkt
Bericht Belangrijkste elementen van de voorgenomen transactie - Oranjewoud N.V. en NS Groep N.V. ("NS") hebben overeenstemming bereikt over de overname van 100% van de aandelen van Strukton Groep N.V. ("Strukton") voor een bedrag van EUR 168,1 miljoen. - De huidige werkmaatschappijen van Oranjewoud N.V. en Strukton blijven apart functioneren en worden niet geïntegreerd. - Grootaandeelhouder van Oranjewoud N.V. Centric B.V. ("Centric") en het management van Strukton staan achter de voorgenomen transactie. - De voorgenomen transactie leidt niet tot een daling van de werkgelegenheid bij Strukton of Oranjewoud N.V. - Oranjewoud N.V. zal de voorgenomen transactie financieren middels een combinatie van eigen middelen, het aantrekken van schuld en een aandelenemissie van EUR 80 miljoen waarvan EUR 25 miljoen direct geplaatst zal worden bij Project Holland Deelnemingen B.V. ("Project Holland Fonds"). - Oranjewoud N.V. zal haar corporate governance structuur versterken en haar aandeelhoudersbasis verbreden. - Oranjewoud N.V. streeft naar afronding van de transactie in het 3e kwartaal van 2010, na goedkeuring van de relevante mededingingsautoriteiten en haar aandeelhouders.