Go to content
Ageas (NL) N.V.

Ageas (NL) N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 18 mrt 2010 - 17:41
Statutaire naam Ageas (NL) N.V.
Titel De Raad van Bestuur van Fortis stelt de benoeming voor van twee nieuwe onafhankelijke niet-uitvoerende bestuurders
Bericht De Raad van Bestuur zal aan de Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van 28 en 29 april de benoeming van Bridget F. McIntyre en Belén Romana tot onafhankelijke niet-uitvoerende bestuurders voorstellen voor een periode van drie jaar tot de Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van 2013. Deze benoemingen zijn onder voorbehoud van de goedkeuring van de Belgische Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA). Jozef De Mey, Voorzitter: “Ik ben verheugd om aan onze aandeelhouders de keuze voor Bridget F. McIntyre en Belén Romana als nieuwe leden van de Raad van Bestuur voor te stellen. Op het ogenblik dat we de nieuwe Raad van Bestuur van Fortis samenstelden, hebben we benadrukt dat we met de tijd zouden nadenken over hoe we de raad kunnen versterken met bijkomende bekwaamheden en talent. Met deze voorgestelde benoemingen kunnen we dit waarmaken en een nieuwe dimensie, ervaring en talent toevoegen aan de raad. Fortis zal hier in de toekomst de vruchten van plukken. Beide kandidaten kunnen uitzonderlijke buitenlandse expertise voorleggen en hebben een indrukwekkend operationeel palmares in verzekeringen en financiën. Met hun benoeming, als de aandeelhouders dit goedkeuren, wordt een veelzijdige Raad van Bestuur gecreëerd wat van essentieel belang is voor de toekomstige ontwikkeling van onze onderneming.”

Datum laatste update: 01 september 2024