Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Robeco Institutional Asset Management B.V.

Robeco Institutional Asset Management B.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 26 feb 2010 - 18:45
Statutaire naam Robeco Institutional Asset Management B.V.
Titel Robeco YoungDynamic gaat op in Robeco Global Stars
Bericht Tijdens de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 26 februari 2010, hebben de aandeelhouders ingestemd met het voorstel om Robeco YoungDynamic te ontbinden en over te laten gaan in het Luxemburgse fonds Robeco Global Stars. De effectuering van de samenvoeging zal op 28 mei 2010 plaatsvinden. De notering van Robeco YoungDynamic aan Euronext Amsterdam by NYSE Euronext, segment Euronext Fund Services, zal dan komen te vervallen. Robeco YoungDynamic N.V. is in december 1998 opgericht om jongeren bekend te maken met fondsbeleggen. In de eerste jaren was het fonds zeer succesvol. De aandeelhoudersvergaderingen en uitstapjes naar bedrijven werden druk door jongeren bezocht. De laatste jaren zijn jongeren zich steeds sneller gaan ontwikkelen en is de informatiedeling, met name door internet, dusdanig verbeterd dat een fonds specifiek voor jongeren niet meer nodig is.