Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Grontmij N.V.

Grontmij N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 06 jan 2009 - 08:17
Statutaire naam Grontmij N.V.
Titel CFO Grontmij naar Breevast
Bericht Douwe van der Werf, lid van de Raad van Bestuur en CFO Grontmij N.V., heeft besloten zijn loopbaan bij Grontmij te beëindigen. Na ruim vijf jaar succesvol te hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de resultaten van Grontmij zal hij per 1 april 2009 zijn loopbaan voortzetten als CFO bij Breevast B.V. Breevast belegt in, ontwikkelt en exploiteert wereldwijd commercieel en residentieel vastgoed. De heer Van der Werf blijft in functie tot en met de publicatie van de jaarcijfers 2008 op 12 maart 2009. De procedure voor een opvolger is inmiddels in gang gezet. Tot die tijd worden de taken van de heer Van der Werf overgenomen door de heer S. Thijsen, CEO Grontmij N.V., en mevrouw B.W. Nørgaard, COO Grontmij N.V./managing director Grontmij | Carl Bro in Denemarken.