Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Royal Schiphol Group N.V.

Royal Schiphol Group N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 12 nov 2008 - 17:47
Statutaire naam Royal Schiphol Group N.V.
Titel Schiphol Group plaatst succesvol €700 miljoen benchmark Eurobond
Bericht Schiphol, 12 november 2008 Schiphol Group, de exploitant van de op vier na grootste Europese luchthaven gemeten naar passagiersaantallen, heeft vandaag een succesvolle plaatsing gedaan van een benchmark Eurobond (obligatielening) met een omvang van €700 miljoen onder haar bestaande Euro Medium Term Note (EMTN) programma. De obligaties zullen worden uitgegeven door Schip-hol Nederland B.V. tegen een uitgifte prijs van 99,618 procent met een coupon van 6,625 procent. De uitgiftedatum is gesteld op 19 november 2008. De obligaties zijn geplaatst bij een brede groep van institutionele beleggers in Europa, waarbij er veel vraag was uit Nederland en Frankrijk. De obligaties hebben een looptijd tot 23 januari 2015. De opbrengsten van deze obligatie uitgifte zullen door Schiphol Group worden gebruikt om op een lange-termijn haar reguliere financieringsbehoefte, het recentelijk betaalde superdividend en de beoogde participatie in Aéroports de Paris te financieren. Ook zal zij een aanzienlijk deel van de kortlopende schul-den die zij recentelijk is aangegaan onder het Euro-Commercial Paper (ECP) programma op een lange-termijn herfinancieren. ING Wholesale Banking, J.P. Morgan and RBS hebben als joint lead managers bij deze obliga-tie uitgifte opgetreden. De obligaties zullen een notering krijgen op Euronext Amsterdam.

Datum laatste update: 06 oktober 2024