Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

PostNL N.V.

PostNL N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 28 dec 2007 - 08:19
Statutaire naam PostNL N.V.
Titel TNT Post: mobiliteitscao van toepassing op efficiencyprojecten
Bericht Amsterdam, 28 december 2007 – TNT Post zal in 2008 een aantal nieuwe projecten starten om de collectie, voorbereiding en bezorging van post zo veel mogelijk te standaardiseren. Dit moet leiden tot een efficiëntere werkwijze en zo een bijdrage leveren aan de eerder gecommuniceerde jaarlijkse besparingsdoelstellingen die noodzakelijk zijn om in een dalende postmarkt met toenemende concurrentie ook op langere termijn succesvol te blijven . Na afstemming met de vakorganisaties en de ondernemingsraad heeft TNT Post besloten voor haar medewerkers op wie deze efficiencymaatregelen betrekking hebben het sociale instrumentarium nu reeds in werking te laten treden. Medewerkers van TNT Post, op wie deze efficiencymaatregelen van toepassing zijn, kunnen vooruitlopend op het in werking treden van de nieuwe cao gebruik maken van de hiervoor opgestelde mobiliteitscao. Dit sociaal plan omvat een breed scala aan maatregelen om de geplande personeelsreductie sociaal verantwoord te laten plaats vinden. De verwachting bestaat dat het banenverlies grotendeels opgelost kan worden door natuurlijk verloop en vrijwillige uitstroom. De mobiliteitscao zal pas volledig in werking treden op het moment dat een nieuwe adequate cao voor de onderneming van kracht wordt. Hierover wordt momenteel onderhandeld met de vakorganisaties. - EINDE -