Go to content
XEIKON N.V.

XEIKON N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 13 dec 2007 - 07:47
Statutaire naam XEIKON N.V.
Titel Punch Graphix geeft 10.909.090 nieuwe aandelen uit tegen een uitgifteprijs van EUR 5,50 per aandeel, wat een totaal bedrag van EUR 60.000.000 vertegenwoordigt
Bericht Dit bericht en/of delen ervan zijn niet bestemd voor bekendmaking, verspreiding of publicatie, noch direct, noch indirect in of naar de Verenigde Staten, Australië, Canada of Japan. Dit is een persbericht van Punch Graphix N.V. (‘Punch Graphix’ of de ‘Vennootschap’). Deze aankondiging en de gerelateerde informatie vormen geen aanbod voor de aankoop of verkoop van aandelen en/of andere effecten van Punch Graphix, noch een uitnodiging tot het doen van een bod om deze te kopen of te verkopen. Op 6 december 2007 maakte Punch Graphix bekend dat het nieuwe gewone aandelen in zijn kapitaal zou uitgeven (‘Nieuwe Aandelen’) voor een totaal bedrag van maximaal EUR 60.000.000 (het ‘Aanbod’). Een deel van het Aanbod van de Nieuwe Aandelen, zijnde een totaal bedrag van maximaal EUR 30.000.000 (exclusief de Overtoewijzingsoptie, zie hieronder), bestond in een aanbod aan institutionele beleggers in Europa door middel van een private plaatsing (de ‘Private Plaatsing’). Het andere deel van het Aanbod, eveneens een bedrag van maximaal EUR 30.000.000 (exclusief het effect van de Overtoewijzingsoptie, zie hieronder), werd aangeboden aan Punch International N.V. (de ‘Conversie’). Vandaag maakt Punch Graphix bekend dat het Aanbod succesvol werd afgesloten. Het volledige bericht vindt u in bijlage.