Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

XEIKON N.V.

XEIKON N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 06 dec 2007 - 18:26
Statutaire naam XEIKON N.V.
Titel Punch Graphix N.V. kondigt beschikbaarheid aan van prospectus met betrekking tot uitgifte van nieuwe aandelen voor een bedrag van maximaal EUR 69.000.000
Bericht Dit bericht en/of delen ervan zijn niet bestemd voor bekendmaking, verspreiding of publicatie, noch direct, noch indirect in of naar de Verenigde Staten, Australië, Canada of Japan. Dit is een persbericht van Punch Graphix N.V. (‘Punch Graphix’ of de ‘Vennootschap’). Deze aankondiging en de gerelateerde informatie vormen geen aanbod voor de aankoop of verkoop van aandelen en/of andere effecten van Punch Graphix, noch een uitnodiging tot het doen van een bod om deze te kopen of te verkopen. 6 december 2007 na beurs – Aansluitend bij het Punch Graphix-persbericht dat eerder vandaag werd gepubliceerd, maakt Punch Graphix bekend dat een prospectus met betrekking tot de uitgifte van nieuwe gewone aandelen in het kapitaal van de Vennootschap voor een totaal bedrag van maximaal EUR 69.000.000 (het ‘Aanbod’) vanaf vandaag beschikbaar is (het ‘Prospectus’). De voorwaarden en bepalingen van het Aanbod zijn beschreven in het Prospectus dat werd ingediend bij en werd goedgekeurd door de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM) Het volledige bericht vindt u in bijlage.