Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Nederlandse Waterschapsbank N.V.

Nederlandse Waterschapsbank N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 06 dec 2007 - 14:51
Statutaire naam Nederlandse Waterschapsbank N.V.
Titel Wijzigingen in de Directie van de Nederlandse Waterschapsbank N.V.
Bericht In de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de Nederlandse Waterschapsbank N.V. (NWB) op 24 april 2008 zal de heer mr. A.M.H.Th. Koemans aftreden als voorzitter van de Directie en per 1 juli 2008 de bank verlaten wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De Raad van Commissarissen heeft besloten de heer R.A. Walkier in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2008 voor te dragen voor benoeming tot voorzitter van de Directie. De heer Walkier maakt sinds februari 1993 deel uit van de Directie. Tevens zal aan aandeelhouders worden voorgesteld de topstructuur van de NWB te wijzigen en het aantal directieleden per 1 juli 2008 terug te brengen van drie naar twee leden. De Directie zal dan bestaan uit de heer R.A. Walkier, voorzitter, en de heer drs. A.J.M.M. Van Cleef. Hoofddoelstelling van de Nederlandse Waterschapsbank N.V. is het zo goed en goedkoop mogelijk financieren van de Nederlandse publieke sector. Door haar solide status en financiële deskundigheid is de bank in staat op de internationale financiële markten ruim voldoende gelden aan te trekken tegen gunstige voorwaarden. Daarbij kent de NWB een zeer lage kostenstructuur. De Bank streeft niet naar maximale winst, maar naar een bij het karakter van de Bank passend optimaal resultaat. Informatie voor media: mevrouw mr. J.A. Kramer-Buskens, corporate secretary, tel. 070-4166266, e-mail: persinfo@nwb.nl. Den Haag, 6 december 2007

Datum laatste update: 07 oktober 2024