Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Friesland Bank N.V.

Friesland Bank N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 29 jun 2007 - 09:47
Statutaire naam Friesland Bank N.V.
Titel FRIESLAND BANK BESTUURDER BRANBERGEN TREEDT OP TERMIJN TERUG
Bericht De Raad van Commissarissen van Friesland Bank NV maakt vandaag bekend dat Teun Branbergen op termijn zal terugtreden als lid van de Raad van Bestuur. Branbergen heeft te kennen gegeven – na een bijzonder actieve periode van 6 jaar als bestuurslid van de bank – de functie van ‘Account Executive’ te willen gaan vervullen voor een aantal grote relaties van Friesland Bank. Hij blijft eveneens voorzitter van de Kredietcommissie. Het selectieproces voor de opvolger van Branbergen is inmiddels gestart. De verwachting is dat dit eind 2007 kan worden afgerond, waarna Teun Branbergen zijn functie van lid van de Raad van Bestuur zal neerleggen. Teun Branbergen (1951) is lid van de Raad van Bestuur van Friesland Bank sinds 2001. De Raad van Commissarissen is de heer Branbergen zeer erkentelijk voor zijn belangrijke bijdrage aan het besturen van de bank in een enerverend tijdsgewricht. De reorganisatie van het kantorennet in Friesland is voor het grootste deel afgerond, er is nieuw elan in de verkooporganisatie aanwezig en de groei buiten Friesland gaat gestaag door. President-commissaris prof. drs. K. Wezeman voegt toe: “Het is van belang dat wij nu een goede opvolger voor Teun Branbergen vinden en dat zal niet gemakkelijk zijn. Gelukkig blijven zijn kennis en inzet voor de bank behouden.” “Voor mij is dit een natuurlijk moment om weer datgene te gaan doen, waar mijn hart écht ligt, namelijk het contact tussen de klant en onze prachtige Friesland Bank”, aldus Branbergen.

Datum laatste update: 06 oktober 2024