Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Stork N.V.

Stork N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 17 jan 2007 - 22:32
Statutaire naam Stork N.V.
Titel Ondernemingskamer verbiedt stemming over voorstellen van Centaurus en Paulson
Bericht Vandaag maakt Stork bekend dat de Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam (“Ondernemingskamer”) het volgende heeft bepaald: · Een verbod op stemming over de agendapunten voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (“BAVA”) zoals voorgesteld door Centaurus en Paulson · Benoeming van drie extra commissarissen die worden toegevoegd aan de huidige Raad van Commissarissen · Instellen van een enquête naar de gang van zaken bij Stork die heeft geleid tot de huidige situatie · Zorg te dragen voor het intrekken van de uitstaande cumulatief preferente aandelen B in Stork, die zijn uitgegeven op verzoek van Stichting Stork op 19 december 2006.

Datum laatste update: 07 oktober 2024