Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Exact Holding N.V.

Exact Holding N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 20 nov 2006 - 14:37
Statutaire naam Exact Holding N.V.
Titel Exact Online ontvangt e-Sure keurmerk van Comsec
Bericht Delft, 20 november 2006 – Exact Holding N.V. (Exact) heeft voor Exact Online het e-Sure keurmerk van Comsec ontvangen. Het keurmerk geeft aan dat Exact Online met succes alle beveiligingstesten van Comsec heeft doorstaan. “Omdat veiligheid bij online producten een absolute noodzaak is hebben wij bij de ontwikkeling van Exact Online daar veel aandacht aan besteed, en zullen wij daar continue aandacht aan blijven besteden.”, zegt Marcel van de Sandt, Director Product Management van Exact. “Wij waren er al van overtuigd dat de beveiliging van Exact Online goed is, en met het e-Sure keurmerk is dit nu ook onafhankelijk aangetoond.” Om in aanmerking te komen voor e-Sure, onderging Exact Online testen op alle aspecten van beveiliging. Hierbij onderzochten bevoegde consultants van Comsec onder andere het systeemontwerp (architectuur), de configuratie en installatie van diverse componenten, de operationele procedures en processen, interne en externe penetratie en de change management procedures. Exact Online is het internetboekhoudprogramma van Exact, waarvoor abonnees een vast bedrag per maand betalen. Ondernemingen hoeven daardoor niet vooraf te investeren in bedrijfssoftware. Hosting, software-upgrades en ondersteuning door een professionele afdeling customer support zijn bij de abonnementsprijs inbegrepen. Na het inloggen werken accountants en ondernemers in een beveiligde internetomgeving. Exact Online vergemakkelijkt de samenwerking tussen het accountants- of administratiekantoor en de klant doordat beide partijen met Exact Online toegang hebben tot dezelfde informatie. Voor internetbeveiliging is de ISO27001-standaard ontwikkeld. Deze standaard vormt een onderdeel van de e-Sure-certificering en is met name uitgebreider op applicatie- en architectuurniveau. “e-Sure betreft drie niveaus: fysieke, logische en applicatiebeveiliging”, zegt Henk van der Heijden, Managing Director Comsec Consulting BV. “ISO27001 is goed, maar daarmee ben je er nog niet. e-Sure gaat verde

Datum laatste update: 06 oktober 2024