Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

DGB Group N.V.

DGB Group N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 17 mei 2006 - 10:21
Statutaire naam DGB Group N.V.
Titel RSDB beëindigt besprekingen
Bericht RSDB deelt mee dat zij besprekingen die zij de afgelopen tien maanden heeft gevoerd met een buitenlandse industriële partij en die zouden moeten leiden tot beëindiging van de beursnotering van de vennootschap heeft beëindigd. In de afgelopen zes maanden is sprake van een verslechtering van de marktsituatie in de grafische industrie. Deze verslechtering noopt RSDB tevens tot het uitspreken van de verwachting dat, ondanks een stijgend volume in verwerkt papiertonnage in een stagnerende markt, het resultaat uit gewone bedrijfsvoering over het eerste halfjaar van 2006 fors lager zal uitvallen dan over het eerste halfjaar van 2005. RSDB zal nadere toelichting geven op deze ontwikkelingen in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 19 juni a.s. Hilversum, 17 mei 2006 RSDB NV Raad van Bestuur

Datum laatste update: 06 oktober 2024