Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

KAS Bank N.V.

KAS Bank N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 26 apr 2006 - 13:59
Statutaire naam KAS Bank N.V.
Titel Herplaatsing van Nederlandse sub-custody dienstverlening
Bericht KAS BANK kondigt aan dat halverwege 2006 een buitenlandse afnemer van Nederlandse sub-custody dienstverlening zijn portefeuille van circa € 70 miljard zal herplaatsen buiten de bank. De transactie is in lijn met het eerder aangekondigde beleid van KAS BANK om zich meer te richten op toegevoegde waarde dienstverlening en minder op volume dienstverlening. Doordat deze dienstverlening een onderdeel van de Nederlandse basisdienstverlening betreft, waarbij KAS BANK uitsluitend fungeert als operationeel beheerder en dat volledig losstaat van het Europese dienstenaanbod, heeft de herplaatsing geen invloed op de dienstverlening van de bank aan Institutionele Beleggers en Financiële Instellingen. Het effect van de transactie op omzet en winst is fractioneel. De bank handhaaft daarom haar eerder uitgesproken financiële doelstellingen.