Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Exact Holding N.V.

Exact Holding N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 19 apr 2006 - 08:15
Statutaire naam Exact Holding N.V.
Titel Exact wint MSC Leadership Award
Bericht Delft, 19 april 2006 - Exact Holding N.V. (Exact) deelt mee dat het hoofdontwikkelingscentrum van Exact (Exact ADC) de “Leadership in ICT R&D Award”, toegekend heeft gekregen voor de “uitmuntende bijdrage aan productontwikkeling voor bedrijfsoplossingen”. Van de meer dan 1.400 organisaties met MSC-status hebben 6 bedrijven, waaronder Motorola, Intel en BT de MSC Leadership Award ontvangen voor hun inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Exact ADC is gevestigd in Kuala Lumpur, in Maleisië, en is het wereldwijde hoofdontwikkelingscentrum voor Exact Software. Het werd opgezet in 1996 en beschikt momenteel over meer dan 400 werknemers. Rajesh Patel, CEO Exact Software, “Dit is een bevestiging van onze lange termijn ontwikkelingsstrategie. Het offshore-en van softwareontwikkeling geeft ons de mogelijkheid om schaalvoordelen te behalen, expertisecentra te creëren en een proces te implementeren die continue kwaliteitsverbetering nastreeft. We zijn trots deze voorname prijs te mogen ontvangen van de Maleisische overheid. De prijs is een bewijs van de continue commitment, passie en trots die alle medewerkers in Kuala Lumpur hebben in de ontwikkeling van state of the art zakelijke business software”. De Multimedia Development Corporation (MDeC), een orgaan dat onderdeel is van de Maleisische overheid, kent jaarlijks een prijs toe aan organisaties die: • werk uitvoeren met een hoge toegevoegde waarde; • een aanzienlijke bijdrage hebben geleverd aan de groei van de ICT-sector in Maleisië en het Multimedia Super Corridor project (MSC); en • daarbij in hoge mate hebben voldaan aan de normen/richtlijnen uitgevaardigd door het MSC. De prijs werd overhandigd tijdens een ceremonie in Cyberjaya, die samenviel met de viering van het 10-jarig bestaan van de MSC. De ceremonie werd onder meer bijgewoond door de minister-president van Maleisië, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi, en de vice-premier, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Datum laatste update: 06 oktober 2024