Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Unibail-Rodamco

Unibail-Rodamco

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 12 apr 2006 - 15:16
Statutaire naam Unibail-Rodamco
Titel RODAMCO EUROPE BEPAALT MET SUCCES DE PRIJS VAN DE NIEUWE €500 MILJOEN OBLIGATIELENING
Bericht Rotterdam, 12 april 2006 – Rodamco Europe N.V., de grootste beursgenoteerde onroerendgoedbelegger en -manager in de Europese winkelsector, heeft met succes de prijsstelling bepaald van een €500 miljoen, 5-jaars vastrentende obligatielening. ABN AMRO Bank N.V. en J.P. Morgan Securities Ltd. waren gemandateerd als bookrunners voor de nieuwe obligatielening. De nieuwe obligatielening heeft een couponrente van 4,125% en is geplaatst bij institutionele beleggers. De opbrengst zal worden aangewend om bestaande kortetermijnleningen te herfinancieren en voor algemene bedrijfsdoeleinden. CEO Maarten Hulshoff: “Rodamco Europe heeft een grote groep kwaliteitsinvesteerders weten te bereiken. Het orderboek was flink overschreven wat aantoont dat Rodamco Europe in staat is goede voorwaarden te behalen. De obligatielening is volledig in lijn met ons financieel beleid met een gemiddelde looptijd van schulden van vijf jaar of meer en een totaal uitstaande vastrentende schuld van ongeveer 70%.”