Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

T & P Fund Management B.V.

T & P Fund Management B.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 31 jan 2006 - 11:29
Statutaire naam T & P Fund Management B.V.
Titel Voorstel tot aanpassing beleggingsbeleid T&P Resultante Fund N.V.
Bericht PERSBERICHT Voorstel tot aanpassing beleggingsbeleid T&P Resultante Fund N.V. De aandeelhoudersvergadering van Resultante Fund is dit jaar gepland op 24 april aanstaande. Tijdens deze vergadering zal een voorstel worden gedaan het beleggingsbeleid van Resultante Fund aan te passen aan de huidige marktomstandigheden. Daarvoor moet het beleggingsbeleid worden herschreven en worden geaccordeerd door zowel de AFM als de aandeelhouders. Na de beleidswijziging is Resultante Fund weer helemaal klaar voor de toekomst. Doelstelling is om door middel van een bredere spreiding over de diverse beleggingsmogelijkheden een ambitieuze rendementsdoelstelling te behouden, zonder uitsluitend afhankelijk te zijn van de ontwikkelingen op de AEX-index. Capelle aan den IJssel, 31 januari 2006 De directie T&P Fund Management B.V. Contact Voor informatie over dit persbericht kan contact worden opgenomen met T&P Fund Management: · W.P. Hol · M.J. Tielkemeijer Telefoon 010-2040560

Datum laatste update: 07 oktober 2024