Go to content
Attention:

AFM Portaal en AFM-website niet bereikbaar komend weekend

Vanaf vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is het AFM Portaal niet bereikbaar. Vanaf zaterdag 5 oktober 06.00 uur tot zondag 6 oktober 21.00 uur is de AFM-website niet bereikbaar.

Ageas N.V.

Ageas N.V.

Hieronder vindt u informatie uit het register openbaarmaking voorwetenschap. Deze informatie is door de organisatie verstrekt.

Publicatie datum 18 jan 2006 - 10:33
Statutaire naam Ageas N.V.
Titel Fortis en Deutsche Börse: Samenwerking op het gebied van netwerkgebruik
Bericht Fortis gaat trading- en clearingdiensten aanbieden met gebruik van het netwerk van Deutsche Börse. Deutsche Börse breidt zijn IT-beheersdiensten uit naar netwerkdiensten. Fortis gaat met onmiddellijke ingang wereldwijd trading- en clearingdiensten aanbieden met gebruik van het mondiale netwerk van Deutsche Börse Group. Volgens de overeenkomst treedt Deutsche Börse op als netwerkaanbieder voor Fortis. Voor Deutsche Börse betekent de stap een uitbreiding van zijn IT-beheersdiensten naar netwerkexploitatie. Fortis profiteert van meer dan 3000 bestaande aansluitingen bij financiële dienstverleners die het mondiale netwerk van Deutsche Börse biedt. Tradingbedrijven die zijn aangesloten op het netwerk van Deutsche Börse krijgen direct toegang tot de trading- en clearingsdiensten van Fortis op de belangrijkste derivaten- en aandelenbeurzen. Andere tradingbedrijven kunnen eenvoudig aanloggen bij de dichtstbijzijnde plaatselijke Deutsche Börse hub op 13 locaties over de gehele wereld. ”Gegeven de grote rol die efficiency en snelle connectivity bij de toegang tot elektronische markten speelt, maken wij met veel genoegen deze exclusieve overeenkomst met Deutsche Börse bekend. De overeenkomst biedt toegang tot een netwerk met bewezen snelheid, betrouwbaarheid en performance. Dit is een belangrijke stap in market access connectivity” aldus Chris Lee, Global Head of Screen Based Trading van Fortis. “De kostenbesparingen voor de klant zijn duidelijk en het feit dat Deutsche Börse ongeveer 3000 bestaande aansluitingen over de gehele wereld heeft, maakt dit een fantastische deal. Deze mondiale overeenkomst is in lijn met onze strategie om een belangrijke speler te worden op het gebied van clearing en markttoegang voor derden.” “Deutsche Börse is een vooraanstaande dienstverlener aan de effectenbranche ter wereld. Met deze overeenkomst breiden wij onze IT-beheersdiensten voor derden uit naar netwerkdiensten, aldus Michael Kuhn, CIO van Deutsche Börse en CEO van Deutsche Börs

Datum laatste update: 06 oktober 2024