Registers vernieuwd

Het uiterlijk van de registerpagina's is aangepast aan de rest van de website. De registers zijn nu ook goed te bekijken op een tablet en een smartphone.

Zoeken in alle registers werkt soms niet goed

Via de zoekfunctie hieronder kunt u zoeken in al onze registers. Soms krijgt u dan geen zoekresultaten te zien, terwijl er wel informatie in de registers te vinden is. U kunt daarom het beste ook in de losse registers zoeken. Daarvoor selecteert u eerst het register waarin u wilt zoeken. Daarna vult u de zoekterm in.

Brexit

Vanwege brexit heeft de AFM met ingang van 1 januari 2021 alle Europese paspoorten van en naar het Verenigd Koninkrijk uit het register verwijderd. (Lees meer over brexit.)

Update service

De wijzigingen in de registers geplaatst kapitaal, substantiële deelnemingen en bestuurders en commissarissen worden dagelijks opgenomen in de register-update. Als u zich hierop abonneert, dan ontvangt u dagelijks (dinsdag tot en met zaterdag) een e-mail met de wijzigingen in deze registers.

Aanmelden update service

Hoe werken de registers?

De registers tonen verleende vergunningen en ontheffingen en verplichte meldingen van ondernemingen en personen.

Meer informatie

Vragen?

Kunt u een onderneming of melding niet vinden? Of weet u niet in welk register u moet zoeken? Neem dan contact met ons op.