Terug

Waar ligt jouw expertise?

Binnen de AFM kun je op diverse gebieden een bijdrage leveren aan het financieel welzijn van Nederlandse bedrijven en consumenten. Niet alleen in de rol van toezichthouder, maar ook door vanuit jouw expertise ons toezicht verder te versterken en te vernieuwen.

Accountancy

Wil je toezicht houden op de naleving van de kwaliteitseisen waar accountantsorganisaties aan moeten voldoen? Houd jij straks toezicht op de financiële verslaggeving van beursgenoteerde ondernemingen?

Behavioural science

Behalve economische en juridische aspecten kijken we bij de AFM ook altijd naar het gedrag van mensen en instellingen. Klaar om te pionieren?

Data science

De AFM heeft de ambitie om een meer technologie- en datagedreven toezichthouder te worden. Kom jij die ambitie vormgeven?

Informatie Management & IT

Wil jij meewerken aan een gestroomlijnde informatievoorziening voor de AFM? Of de verbindende schakel tussen de afdeling Informatiemanagement en onze interne gebruikers worden?

Legal

Als juridisch professional kun je je bij de AFM specialiseren binnen onze afdeling Juridische Zaken of jezelf verbreden in een functie als toezichthouder.

Finance & Economics

Retailtoezicht, Kapitaalmarktentoezicht, Assetmanagement, Marktintegriteit en Handhaving, Risicoanalyse of FinTech & innovatie? De keuze is aan jou.

Management, staff & support

Vanuit jouw specialisme ervoor zorgen dat de AFM haar werk goed kan blijven doen.

Informatie delen

Delen via: deel