Terug

Solliciteren bij de AFM

Je sollicitatie bij de AFM loopt via 6 stappen waarmee jij ons, en wij jou, leren kennen.

Solliciteer
CV selectie
Gesprekken
Assessment (optioneel)
Aanbod en screening
Welkom bij de AFM!

1. Solliciteer 

Het proces begint bij jouw klik op de sollicitatiebutton. Vertel ons waarom jij bij ons past (of wij bij jou) en waarom jij de persoon voor deze functie bent. We ontvangen graag jouw motivatie en CV. Bij functies tot 1 jaar werkervaring, ontvangen we ook graag een cijferlijst.

2. CV Selectie

Wij proberen binnen 5 dagen na het verstrijken van de deadline te reageren op jouw sollicitatie. Hopelijk brengen we goed nieuws en nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

3. Gesprekken

Er zijn altijd 2 gespreksrondes waarbij per gesprek 2 toekomstige AFM-collega’s aanschuiven. Uitzondering: bij studentstages vindt er 1 gespreksronde plaats met 2 toekomstige AFM-collega’s.

4. Assessment 

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Dat bekijken we per functie. Solliciteer je op een leidinggevende functie? Dan maakt een assessmentdag bij een extern bureau deel uit van het proces.

5. Aanbod en Screening

Op het moment dat we je een aanbod doen, voeren we een pre-employment screening uit en winnen we referenties in via Validata. Ook laten we een antecedentenonderzoek uitvoeren bij de Justitiële Informatiedienst.

6. Welkom bij de AFM!

Na een positieve afronding van stap 1 tot en met 5 heten we je van harte welkom bij de AFM!

Lees hier alvast alles over het integriteitsbeleid en de gedragscode van de AFM.

Informatie delen

Delen via: deel